Over ons

200° Farhenheit BV uit Haarlem is verantwoordelijk voor de verkoop en distributie van TenderFlame in Nederland en België.

Steelwick AS is het Noorse bedrijf  dat deze baanbrekende nieuwe branders ontwikkelt en verkoopt, met een 100% veilig brandend gepatenteerd stalen lont. Alle producten kunnen worden gebruikt zonder schoorsteen, uitstootafzuiging of op maat gemaakte ventilatie. De producten worden op de markt gebracht onder de merknamen: SteelWick, TenderFlame en TenderFuel. Steelwick AS ontwerpt alle modellen, beïnvloed en geïnspireerd door onze gewilde Scandinavische interieurstijl. Sommige van onze modellen worden ook geproduceerd en gemonteerd in Noorwegen, waar een lange traditie is in het ontwerpen van open haarden.

Het hoofdkantoor van SteelWick, TenderFlame en TenderFuel is gevestigd in Oslo en de producten zijn thans naast Nederland en België ook verkrijgbaar in Noorwegen, Zweden, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en de VS.

In Haarlem (Ingenieur Lelyweg 8 / 2031 CD) vindt u onze showroom waar naast de andere 200°Fahrenheit-producten ook TenderFlame een mooi hoek heeft waarin alles in uitgestald. Weten wat 200° Fahrenheit nog meer doet? Klik hier!

We noemen onszelf “sfeermakers”