Klantenservice staat bij ons en onze verkooppunten bovenaan. Gaat u daarom altijd eerst bij uw eigen verkooppunt te raden.

Retourneren:
Het is altijd mogelijk om te retourneren. Regel dat via het verkoop/ophaalpunt. Producten dienen nog in de originele verpakking te zitten en dus ook ongebruikt te zijn. Het retourbeleid van het lokale verkooppunt gelden. Heeft u het product online bij www.tenderflame.nl gekocht dan kunt het product terugsturen naar:

200° Fahrenheit / Tenderflame
Kaapstadweg 34D
1047 HG AMSTERDAM

Wij storten uw geld terug (binnen 14 dagen). Kosten voor het terugsturen zijn voor uw rekening.

Levertijd en verzendkosten:
De levertijd staat bij de producten vermeld. Voor tabletops is dat 2 tot 3 werkdagen, ook als u kiest voor het ophalen bij een verkooppunt. Uw bestelling wordt daar namelijk compleet afgeleverd. In overleg met het lokale verkooppunt kunnen zij ervoor kiezen om het uit de winkelvoorraad te halen. Neem hiervoor contact op met uw lokale verkooppunt.

Voor haarden/branders geldt 1-2 weken levertijd.

Levertijd is in werkdagen en gaat in de dag van ontvangst van uw betaling.

Garantie
Op de SteelWick-lont zit een levenslange garantie mits er TenderFuel wordt gebruikt. Bij gebruik van andere vloeistoffen komt de garantie te vervallen. Meldt uw product altijd aan via het garantieformulier op deze website.

Klachten
Allereerst verzoeken wij u bij de veelgestelde vragen te kijken of u uw klacht zelf kunt verhelpen. Lukt dit niet, bel ons op 023-2052250 of het lokale verkooppunt. U kunt ook het contactformulier gebruiken om uw klacht te melden. Wij reageren doorgaans binnen 2 werkdagen.

Betaalmethodes
Online kennen wij 2 betaalmethodes: iDeal en direct bankoverschrijving. Uw bestelling wordt in behandeling genomen na ontvangst van de betaling op onze rekening.

Contact
U kunt op de volgende manieren met ons in contact komen:

  • per email via info@tenderflame.nl (reactietijd 2 werkdagen)
  • telefonisch op werkdagen tussen 10.00 en 16:00 uur (let op! u komt telefonisch in contact met 200° Fahrenheit): +31 23-2052250
  • contactformulier op deze website
  • SocialMedia -> via Facebook

 

Overige gegevens:

kantooradres:
Ingenieur Lelyweg 8
2031 CD Haarlem
Nederland
Tel: +31 23 205 22 50
info@tenderflame.nl
KvK 60296356
BTWnr NL853847940B01