100% schone vlam
Nihil geur, roet & rook
Geen bio ethanol
Voor binnen & buiten gebruik
 • Nederlands
 • Over ons

  Over ons

  Bij TenderFlame gaat het in de eerste plaats om vlammen. De allerschoonste vlammen. Wij hebben een doel voor ogen, en dat is dat iedereen het gezellig moet kunnen maken met knusse vlammen die de lucht die we inademen niet vervuilen en die niet schadelijk zijn voor het milieu.

  Wij werken aan een ecologische voetafdruk die zo klein mogelijk blijft. Bij alles wat wij doen, moet de aanpak zorgvuldig zijn en moeten wij zo verantwoord mogelijk omgaan met mens en natuur.

  Bij ons bedrijf draait het om vlammen en wij zijn aanbieder van kleine kaarsen en grote haarden, allemaal met dezelfde slimme technologie en allemaal op basis van dezelfde veilige en schone brandstof.

  Wij krijgen steeds meer nieuwe vrienden en gebruikers in heel Noord-Europa. Er zijn inmiddels al bijna 1.000.000 grote en kleine lonten die blijdschap en warmte verspreiden in appartementen, in boten, in tuinen en op balkons. En dat geeft ons een warm gevoel.

  We werken bij TenderFlame daarnaast met verschillende ambassadeurs. Zij hebben speciale productlijnen binnen TenderFlame ontwikkeld. Benieuwd wie dit zijn? Bekijk ze hieronder. 

   

  Wij hebben afvoerloze haarden ontwikkeld zonder rook, schoon brandende alternatieven voor waxinelichtjes en andere kleine lichtjes en schone milieuvriendelijke vlammen voor iedereen die gezelligheid wil zonder stank en zonder dat je je zorgen hoeft te maken over roet of fijnstof.

  Met Tenderflame heb je gezelligheid en warmte. De vlam is het belangrijkste en de warmte krijg je op de koop toe. De grootste brander levert meer dan 2000W, net zoveel als twee normale elektrische radiatoren. En dat doet je goed op gure dagen.

  Er gelden, gelukkig maar, steeds strengere eisen als het gaat om de manier waarop wij omgaan met de lucht die wij inademen, zowel binnen als buiten. Milieu gerichte maximumsnelheden en het verbieden van het stoken met hout zijn maar een paar voorbeelden. Dan is het goed om te weten dat een clubje vuurliefhebbers zich bezighoudt met het ontwikkelen en produceren van schone knusse vlammen met een niet-brandende lont die nooit opraakt en een onschadelijke brandstof.

  Nieuws Lees hier al onze Tenderflame nieuwsberichten!

  • Nieuwe verkooppunten, demodagen & meer! 10 Nov

   NieuwsNieuwe verkooppunten, demodagen & meer!

   Wij zitten alles behalve stil! Zo zijn onze producten nu ook te bewonderen bij Loods 5 en de Boxspringspecialist en hebben wij een mooi programma voor de komende weken. Kom langs op een van onze demodagen voor persoonlijke tips & advies of kom de sfeer van de meest feestelijke wintermaand opsnuiven bij de Margriet Winterfair.  Klik hier voor de data.

  • VT Wonen & Design beurs 202216 Sep

   NieuwsVT Wonen & Design beurs 2022

   Van 4 t/m 9 oktober kun je ons vinden op de VT Wonen & Design beurs (locatie 1.150). Kom langs op onze stand , bekijk onze uiteenlopende modellen tafelhaarden en leer meer over de schone dansende vlam van Tenderflame!

  • Spoga+Gafa in Cologne17 Jun

   NieuwsSpoga+Gafa in Cologne

   Dit weekend zijn we op de Spoga+Gafa beurs in Cologne te vinden. Kom jij langs bij 's werelds grootste tuin & lifestyle beurs?